Je kunt hier een review achter laten over je ervaringen met hondencoach Saartje 

 


*****
Jose
juni 2024

Fijn om hier de cursus te doen.
Fijn uitleg, ging er met plezier heen :=)


*****
Danielle V
april 2024

Wij hebben de puppy- en vervolg cursus bij Miranda gedaan. Het was elke week leerzaam en ook heel leuk! Het feit dat je in kleine groepen van max 4 traint, helpt enorm: veel persoonlijke aandacht, toegepast op je hond en jou (baasjes worden ook meegetraind!). Met veel geduld en humor: het tempo van leren ligt lekker hoog voor een werkhond als Louie. Dikke aanrader!!


*****
Ronald van der Pol
april 2024

Iemand die met liefde haar vak uitoefent.


*****
Natasja
april 2024

Ik heb met onze labrador pup 'Semmy' twee cursussen gevolgd. De eerste paar keer dacht ik nog gaat dit echt wat worden met onze pup…. Maar het vele oefenen en geduld is het me gelukt en mede dankzij Miranda echt een topper!! Semmy en ik hebben genoten bij je. Bedankt voor alles.


*****
Anita Hoveling
april 2024

Geweldig! Zo geduldig dat Miranda is met honden.
Goede tips gekregen. En zowaar.. het werkt!


*****
Denise van Zweden
april 2024

Wij zijn met onze labrador Bram bij Miranda geweest . Ze is echt een topper heb heel veel aan haar gehad en goeie tips gekregen echt een aanrader om heen te gaan met je hond.


*****
Shirley
maart 2024

Miranda hartelijk dank voor de leerzame trainingen. Onze maltipoo pup Marley kwam bij jou met 12 weken en we deden de 1 op 1 training. Wat hebben we genoten en wat heeft hij veel geleerd. Omdat het zo leuk en gezellig was denken wij er over om de vervolgtraining te gaan doen. Wie weet tot snel weer!


*****
Denise van Zweeden
februari 2024

Wij zijn met onze labrador Bram bij Miranda geweest. Ze is echt een topper, heb heel veel aan haar gehad en goeie tips gekregen echt een aanrader om heen te gaan met je hond.


*****
Ilse
februari 2024

Samen met onze Berner Bennie volgen we momenteel puppytraining 2. Naast dat de pup en baasje veel leren is het vooral ontzettend leuk om de les te volgen. Miranda is een open, vriendelijk en sociaal mens. Je ziet dat ze van haar hobby haar werk heeft gemaakt.

Echt een aanrader!


*****
Maik Boerefijn
september 2023    

Super blij met de hulp voor Jaapie ons eerste hondje, Miranda heeft ons veel geleerd bij de puppycursus een echte aanrader 👍


*****
Chantal Spronk
september 2023

Eerst een aantal privé lessen bij Miranda gevolgd, heel fijn, alle tijd en ruimte om vragen te stellen. Daarna gestart met puppy cursus 2 met nog twee andere honden. Heel fijn in een kleine groep. Miranda is rustig, open en vriendelijk. Skye en ik vonden het erg leuk en hebben veel geleerd!


*****
Annemaaike blokker
september 2023

Wat hebben wij veel geleerd op de puppy cursus echte aanrader 👍


*****
Marieke Webdesign
september 2023

Superleuke en leerzame puppytraining! Miranda is een hele fijne trainer met engelen geduld en heel veel kennis.
Echt een aanrader!


*****
Lois Hoebe
mei 2023


*****
Janny Vermeulen
april 2023


*****
Linda de Boer
maart 2023

Een puppy aanschaffen is niet zo lastig, een puppy opvoeden is een ander verhaal. Dankzij Miranda de basis geleerd waar wij veel aan hebben gehad! Wekelijks hebben wij geoefend en we merken het verschil. Ook konden we onze vragen stellen, wat heel fijn was omdat dit voor ons helemaal nieuw was. Mocht je een cursus willen volgen....
Miranda is een fijne kundige coach!

*****
Eva Lebesque
maart 2023

Heel erg fijne coach. Afgestemd op ons en de hond. Fijn contact!


*****

Ineke Paap
oktober 2022

Super, die tips die ik van je gekregen heb! Dank je wel.


*****

Yela Private
oktober 2022

Coaching naar de behoefte van ons en van onze hond! Uitgebreide intake en oefeningen op maat. Dit is wat we nodig hadden en wat ons heeft verder geholpen.
Uitstekende begeleiding!


*****

Lida Visser
september 2022